Fortsattningsvi tvungen hane ladda i fundamental information ifall sig sjalv, bland ovrig fodelsedatum, kon samt bostadsort

Inregistrering

Darfor att registrera sig pa Happy Pancake tvungen karl ladda i en onskat anvandarnamn, ett losenord och ange nagon gallande e-postadress.

Darfor Happy Pancake ar en dejtingsajt utvecklat exakt stav medborgare som bor i Sverige valjer herre en svensk trakt och kommun. Till slut maste man kora om herre soker man alternativ kvinn genom tjansten, ocksa acceptera medlemsvillkoren som sidan ager. Vi atervander mot do langre ned.

Nar herre age fyllt i ovannamnda https://kissbrides.com/sv/armeniska-brudar/ dat och klickat gallande ”registrera” dyker det op en aning underrattelse saso befinner sig riktad at nya medlemmar. Bland ovrigt tillat man fakta ifall att e aktiveringsmejl inneha skickats sasom herre plikt ga in samt klicka villig darfor at aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas j till saken dar mejladress saso du angav bred registreringen, betrakta i spammappen om ni ej hittar det! Det informeras samt forsavit att grima blad befinner sig sidan sasom herre landar pa nar man loggar in i framtiden, samt att man bland annat kan tipsa vanner ifall Happy Pancake.

Det specificeras samt tva viktiga saker i det har moment. For det etta att hane alltid amna akta det saso andra skriver i deras profiler, sam att herre skall uppfora sig hansynsfullt gentemot andra medlemmar.

Forut det andra att Happy Pancake ej befinner si riktig lage forsavit man bara soker sexuella kontakter. Forsavit herre laddar upp alternativt skickar in ett framforande tillsamman e sadant onskemal sa kommer den inte att godkannas.

Grima imag

Hett pa grima imag kan hane fyll opp nago profilbild. Denna visas stav andra medlemmar samt n borde pa grund av selektera ett foto darborta man klart och explicit tittar att det ar n.

Valjer herre exempelvi nagon gruppbild kan det vara nagon duktig koncept att beskara saken dar odla att det inte rader markli tvivel ifall vem ni ar villig bilden. Nar man ager laddat opp nagon ikon tar det f tid fore andra nyttjare kan betrakta saken da, eftersom bilden framst plikt godkannas. Det ha formodar vi ar mot darfor att undvika oanstandig bilder.

Man kan samt komplettera nago presentationstext mirake uppsyn image. Denna skrift plikt existera atminston 200 marke samt karakterisera de jag samt saken da du soker.

Utvecklarna fran Happy Pancake skanker markli prov kungen grej saso de inte vill se i presentationer, sam som kan resultera i att presentationen underkanns: Lankar till andra hemsidor, upprepning av den framforande saso star under din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Forsavitt presentationen bryter till atskilliga stadgar kan det leda till i att hela ditt konto gallande Happy Pancake blir avstangt. Det innefatt alltsa att var uppmarksam narvarand.

Av grimas imag kan karl navigera framat mo par undersidor: ”Mer forsavit mig” sam ”Intressen”. Mirakel ”Mer ifall mig” kan herre bifoga upplysning om sitt yttr, arbete/utbildning, installningar (till foredome till rusdrycke, politisk svansforing, religion, rokning, osv).

Hane kan samt indikera sitt stjarntecken, forsavitt karl inneha baby samt forsavitt man age djur. Mirake ”Intressen” tillat herre upp manga val saso man kan kryssa forut. Det ha ar kategoribaserat med darnast kategorier: mat sam dricka, musik, hinn samt TV, trender sam vacker, sport, resor, lek, intress, bocker och kultur, samt ovrigt.

Mirakel respektive grupp finns flertal valmojlighe, exempelvis rap, disco, house, R&B och metal nedanfor musik. Det dyker samt upp forslag kungen konkreta artister saso exempelvis David Guetta alternativt Bruno Mars.

Det befinner sig fast an icke speciellt flera konkreta artister sasom dyker opp samt vi anser att det vart onormalt att det ick gick att forfatta in nagot personligen (hane tvingas utse bland de lite artister sasom namns).

Grima part

Gallande Min part kan man beskada don som age skett inne kungen ens blad. Bland ovrigt kan herre betrakta vem som age besokt ens image, ifall herre age mottagit en flirt dartill forsavit man ager olasta meddelanden. Dessutom finns valmojlighet som snabbmatchning.